tala fou

tala fou

Coaxial uta ma a latou matafaioi i le microwave integrated circuits

Microwave integrated circuits (MICs) ua suia le fanua o fesoʻotaʻiga uaea ma ua avea ma vaega taua o tatou olaga i aso uma.O nei ta'amilosaga o lo'o fa'aaogaina lautele i le tele o fa'aoga e pei o feso'ota'iga satelite, fa'asologa o radar, ma telefoni fe'avea'i.O se vaega taua o loʻo faia se sao taua i le faʻatinoga o nei taʻaloga o le uta coaxial.

O se uta coaxial o se masini e faʻamutaina se taʻavale poʻo se laina faʻasalalau ma se faʻalavelave faʻatonutonu.E masani ona faʻaaogaina e faʻafetaui ai le impedance o se matagaluega i le faʻalavelave faʻapitoa o se laina faʻasalalau.I totonu o masini faʻapipiʻi microwave, o uta coaxial e faʻamautinoa le saʻo o le eletise, faʻaitiitia le faʻaalia o faailo, ma faʻateleina le lelei o le matagaluega.

O le uta coaxial e aofia ai se taʻavale tutotonu, mea faʻapipiʻi ma se taʻavale fafo.O le ta'ita'i totonugalemu e ave le fa'ailo, a'o le ta'avale pito i fafo e maua ai le puipuiga mai fa'alavelave i fafo.O le mea faʻapipiʻi e vavaeeseina ai taʻavale e lua ma tausia uiga faʻalavelave o le matagaluega.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaaogaina o uta coaxial i totonu o microwave integrated circuits o lo latou gafatia e faʻatautaia faʻailoga maualuga.O le uta coaxial ua mamanuina e faʻamautu ai se faʻalavelave mautu i luga ole microwave, faʻamautinoa le lelei o le faʻatinoga o le matagaluega.

E le gata i lea, o uta coaxial e maua ai le vavaeeseina lelei i le va o taʻavale.E taua tele lenei mea i le microwave integrated circuits, lea o loʻo faʻapipiʻiina ai le tele o taʻaloga i luga o le pu e tasi.O le utaina o le coaxial e fesoasoani e faʻaitiitia le tautalaga le manaʻomia ma faʻalavelave i le va o nei taʻaloga, ma faʻaleleia atili ai le faʻatinoga o le matagaluega.

O uta coaxial e maua i le tele o fetuutuunaiga, e aofia ai le taʻavale taʻavale, taʻavale puʻupuʻu, ma faʻamutaina fetaui.O nei faʻamutaina eseese e mafai ai e inisinia ona filifili le uta coaxial talafeagai e faʻatatau i manaʻoga faʻapitoa o le matagaluega o loʻo latou mamanuina.

O le utaina o le coaxial e taua tele i le faʻatinoina o masini faʻapipiʻi microwave.Latou te faʻamautinoa le fetaui lelei o le impedance, faʻaitiitia le faʻaalia o faailoilo, ma tuʻu ese le va o taʻavale.Faatasi ai ma lo latou gafatia e taulimaina faailoilo maualuga, o uta coaxial ua avea ma se vaega taua i mamanu faʻaonaponei faʻapipiʻi faʻatasi.


Taimi meli: Nov-03-2023